Psykoterapeut Solveig Thorborg

Psykoterapeutisk metode

Jeg tilbyder dig et kærligt rum, hvor der er tid og plads til hele dig, til hvad du end måtte have brug for at tale om og bearbejde. Et forløb starter med en samtale om dine ønsker, og det hele foregår i dit tempo i fuld respekt for dig, dine ønsker og behov. Vi bearbejder dine problemer og udfordringer og fokuserer samtidigt på dine ressourcer og på at styrke dine kilder til glæde.
Som psykoterapeut er jeg naturligt omsluttet af tavshedspligten og modtager løbende supervision. Jeg tilbyder terapeutiske forløb med effektive, dybdegående metoder:

  • samtaleterapi, individuelt eller som par
  • kropssansning og visualisering
  • drømmeforståelse og tegneterapi
  • individuel yoga, meditationer, mindfulness og imago samtaler


Kybernetisk psykoterapeut

Vedfelt Instituttet er jeg uddannet i kybernetisk psykoterapi, en kreativ og terapiform, hvor krop og sind forstås som en helhed. Som kybernetisk psykoterapeut hjælper jeg dig til at opleve dine ressourcer og støtter dine selvhelende kræfter.

EFT-parteapeut

På Center for Familieudvikling og Dansk Center for Emotionsfokuseret Parterapi har jeg taget efteruddannelse i EFT – Emotionsfokuseret Parterapi hos Jette Simon. Begge terapiformer er systemiske og integrative i deres udgangspunkt og bygger på en dyb forståelse af tilknytningsteorierne.

Dansk Psykoterapeutforening

Min baggrund

Siden 1998 har jeg arbejdet intensivt med drømme, meditation og inquiry i guidede psykoterapeutiske selvudviklingsgrupper baseret særligt på læren fra C. G. Jung, Bob Moore og A. H. Almaas. Alle årene har jeg samtidig gået i individuel terapi. Bente Dessau var min første terapeut og selvudviklingslærer over 10 år. Siden 2006 har jeg arbejdet med min personlige udvikling på Vedfeltinstituttet og i individuel terapi i 12 år. Yogaen har også været en del af mit liv i mange år. I 2014 tog jeg yogalæreruddannelsen på Hamsa Yoga Studio, hvorfra jeg er certificeret yogainstruktør.

Jeg er cand.mag. fra Københavns Universitet i kunst- og kulturforståelse, og leder af Salaam Film & Dialog gennem mange år, hvor mit særlige fokus er interkulturel kompetence, undervisning, præsentationsteknik, storytelling, ungevejledning, publikumsudvikling og globalt udsyn.

Se mere om, hvad jeg tilbyder her.