At genfinde kontakten til os selv og hinanden

En form for hverdagens magi opstår, når vi begynder at genopdage os selv og forbinder os selv til vores sanser og følelser. Vi begynder at kunne forholde os konstruktivt til vores emotioner og reaktionsmønstre. Det er en enorm lettelse, når vi åbner op for et følelsesliv, der har været stærkt kontrolleret. Sex bliver bedre, eksamensangst fortager sig, søvnen bliver dybere, og det, du plejer at betragte som uelskeligt, får sin egen skønhed. Når vi tør åbne op for livet, kan vi langt bedre indgå i sociale sammenhænge og forbinde os, ikke bare til os selv men også til andre. Den vej har jeg selv gået, og jeg glæder mig til at hjælpe dig til det samme! Man hører af og til mennesker sige, at det er navlepilleri at gå i terapi og selvudvikling, at man hellere bør gøre noget udadvendt nytte, at det er overdrevet at søge hjælp til indre spændinger. Men sagen er at terapi hjælper os til selvrespekt og -forståelse – og det giver os mere plads indeni til at mærke os selv, til at kunne drage grænser og frit vælge at sige “ja” eller “nej”. Med den indre plads  og ro kan vi langt bedre være imødekommende overfor andre, elske med større styrke og være til glæde for vores omgivelser.