Parterapi

Møder I hårdknuder i parforholdet? Som EFT-uddannet parterapeut hjælper jeg jer med at genfinde balancen, hvis I har mistet den. Jeg hjælper jer med at få talt godt sammen og at genfinde intimiteten. I får gnisten tilbage, hvis I genfinder jeres glød – og jeg vil sammen med jer søge efter den glæde, som I havde, da I mødtes. Der er som regel vældigt meget kærlighed tilstede nedenunder vores kritik af hinanden – vi er bare landet et sted, hvor vi ikke længere tror på os selv og på den andens kærlighed. Der er meget som skal passe sammen i en hverdag, og det er nemt at miste fokus på den kærlighed og tiltrækning, der gjorde, at I fandt sammen. Parterapi kan hjælpe jer videre, sammen eller hver for sig, og i hensyn til eventuelle børn og anden familie.

Har I været igennem tillidsbrud som fx utroskab eller afhængighed kan det være altafgørende for jeres liv fremover at få hjælp til at komme igennem den krise, som det har udløst. Det kan være ødelæggende ikke at tage fat om tyrens horn – problemet kan vokse sig så altomfattende, at I ikke kan finde sammen igen. Men sådan behøver det ikke at være. Der kan være skønhed og dybde at finde bagved sådan en krise – ømheden og seksualgnisten kan genfindes og få ny betydning. I terapien støtter jeg jer i at give jeres forhold en enstående chance for komme igennem krisen, og at I udvikler jer videre sammen.

Pris: 1200 kr. for 75 min.
Sted: Indre Nørrebro, eller på Vesterbro i Oehlenschlægersgade 35, st. tv.
Fleksible tider, bestil tid: Solveig Thorborg på mobil; +4526705812, eller send en mail til kontakt@ariadneskompas.dk
MobilePay på stedet er den mest anvendte betalingsform: 27686

Parterapi kan udgøre en afgørende forskel for jer, hvis I har problemer og ønsker at finde ud af, hvordan I kan tackle udfordringer som:

– fastlåste mønstre i forholdet
– ørkesløse skænderier og misforståelser
– manglende seksuallyst til hinanden
– utroskab
– svært ved at få enderne til at mødes i hverdagen
– uenigheder om børneopdragelse

I et trygt rum, støttet af mig som uvildig men kærlig tredjepart, får I lejlighed til at fortælle, hvordan I hver især har det og lytte til hinanden for at finde ind til kernen af jeres udfordringer. Søg frihed til sammen at vælge, hvordan I vil gå videre.

Pris: 1200 kr. for 75 min.
Kontakt: Solveig Thorborg, mobil; +4526705812, mail: kontakt@ariadneskompas.dk

Tid: Mine tider er fleksible og der er kort ventetid.
Sted: Enten på indre Nørrebro eller på Vesterbro i Oehlenschlægersgade 35, st. tv.
Terapi over internettet, f.eks. Skype, er også mulig.

English/español:
I do therapy in English & hago terapía en español, asi que me puedes escribir y hablar en español!