Hent folder med tilbud her 2020

Endnu et år er begyndt – vi springer ind i 2020, og jeg oploader årets folder her på denne side.

Her er tilbud for individuel terapi, emotionelt fokuseret parterapi (EFT), og drømmegrupper. Og der er tilbud til engelsk- og spansktalende. På hjemmesiden kan du læse tilbud om yoga. Og når der bliver tale om kurser i selvudvikling, vil de også blive offentlig gjort der.

Even-though the flyer that you can download here is written in Danish I do therapy in English and have quite a lot of English speaking clients in my clinic. We do the sessions fully in English. Please write me with questions you might have about your options to do therapy with me.

Aunque mi pagina web esta en danes estoy haciende terapía en castelliano/español, y me puedes contactar en castellano y podemos hablar en castellano durante las sesiones si quieres! Por favor sentíte muy bienvenido a ecscribirme o llamarme por más información.

Jeg er uddannet psykoterapeut fra Vedfelt Instituttet og cand.mag. i Moderne Kultur fra Københavns Universitet. Jeg er uddannet EFT-parterapeut og har fulgt kurser i SE-traumeheling.

Du kan downloade folderen med mine tilbud om individuel psykoterapi, parterapi og drømmegrupper her: Folder, januar 2020.